Kruševački Napredak će u okviru 34.kola Super lige Srbije gostovati u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog. Očekuje ih serija mečeva sa četiri bolje plasirana tima koji imaju najviše ambicije, pa je cilj napraviti što bolje rezultate.

Domaći tim je ove sezone ostvario šesnaest pobeda, uz deset remija i sedam poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 2:2. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz jedanaest remija i deset poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 2:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Kruševcu kada je meč završen nerešenim rezultatom 1:1, a drugi put u Beogradu kada je ekipa Čukaričkog slavila rezultatom 2:1.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milorad Kosanović istakao je da očekuje dobru igru svog tima i što bolji rezultat u poslednja četiri prvenstvena kola:

’’Ulazimo u poslednji ciklus od četiri utakmice sa ekipama kojima su bodovi neophodni. Moramo biti spremni na protivnike koji su rešeni da po svaku cenu dobiju te utakmice. Mi nemamo imperative, ali imamo želju da se predstavimo u što boljem svetlu, tako da ćemo sutra pokušati da odigramo najbolje što možemo. Osvojili smo dosta bodova, mogli smo i više, ali svaki bod smo sami osvojili, bez ičije pomoći, čak nam jedan aut niko nije poklonio. Imamo tim koji može da se suprotstavi svim timovima u ovoj ligi i nadam se da to možemo da uradimo i sutra. Želeo bih dobru utakmicu, da se dobro istakmičimo, bez obzira na potrebe i želje protivnika. Naš cilj je da napravimo što bolji rezultat u ove poslednje četiri utakmice.’’

Meč 34.kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Napretka igra se danas, u sredu 01.maja 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs