Beogradski Voždovac u okviru 33.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje komšije sa Banjice, ekipu Rada. Svesni su ‘’zmajevi’’ da ih čeka težak duel sa uvek neugodnim ‘’građevinarima’’, ali najavljuju pobedu.

Domaći tim je ove sezone ostvario jedanaest pobeda, uz pet remija i šesnaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz osam remija i devetnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 1:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put na Dušanovcu kada je ekipa Voždovca slavila rezultatom 2:0, a drugi put na Banjici kada je ista ekipa ponovo slavila, ovoga puta reultatom 0:1.

Šef stručnog štaba ‘’zmajeva’’ Dragan Aničić govorio je sa puno respekta o kvalitetima protivnika, ali je i istakao da je njegov tim ovog proleća nepobediv na svom terenu i da veruje da će tako i ostati:

‘’Očekuje nas težak derbi meč sa komšijskom ekipom Rada. Ne sumnjam da će nastupiti u izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu utakmicu, jer se mnogo igrača oporavilo od povrede. Ekipa sastavljena od iskusnih igrača kao što su Volkov, Jovanović, Perendija, Kasalica i Veselinović zaslužuje maksimalan respekt i tako se i odnosimo prema ovoj utakmici. Takođe, sada je tu novi trener Korak, koga jako dobro poznajem, još iz igračkih dana kada smo često bili rivali na terenu. Međutim, mi smo na svom terenu ovog proleća nepobedivi, tako da ne sumnjam da će bodovi i ovoga puta ostati na ‘’krovu’’. Svi su zdravi i spremni za utakmicu sa Radom. Jedino Arsić neće imati pravo nastupa zbog kartona, a osim toga ekipa je kompletna. Trujić se uveliko priključio ekipi nakon povrede i konkuriše za sastav tima za sutrašnju utakmicu.’’

Meč 33.kola Super lige Srbije između Voždovca i Rada igra se danas, u četvrtak 25.aprila 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs