U četvrtak su na programu svi mečevi 33.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Radnički Niš – Čukarički i Crvena zvezda – Partizan.

RADNIČKI NIŠ – ČUKARIČKI (četvrtak 25.april, 15:30 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 33.kola Super lige Srbije igra se u četvrtak na niškom stadionu ’’Čair’’ gde ekipa Radničkog dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog. Biće to duel timova koji se nalaze u odličnoj formi i koji se nalaze u samom vrhu tabele, pa treba očekivati odličnu utakmicu i veliku borbu za bodove. Domaći tim je ove sezone ostvario dvadeset i četiri pobede, uz šest remija i dva poraza, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Partizana, a rezultat je bio 3:1. Gosti su ove sezone ostvarili šesnaest pobeda, uz devet remija i sedam poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Crvene zvezde, a rezultat je bio 3:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put na Banovom brdu kada je meč završen podelom bodova nakon rezultata 1:1, a drugi put u Nišu kada je ekipa Radničkog slavila rezultatom 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:30 časova.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN (četvrtak 25.april, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 33.kola Super lige Srbije igra se u četvrtak na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje komšije iz Humske, ekipu Partizana. Biće to 160. večiti derbi srpskog fudbala, a bez obzira na trenutne pozicije na tabeli i ovoga puta se očekuje velika borba i sjajna atmosfera. Domaći tim je ove sezone ostvario dvadeset i osam pobeda, uz tri remija i samo jedan poraz, pa sa 45 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 3:2. Gosti su ove sezone ostvarili šesnaest pobeda, uz devet remija i sedam poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 3:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Humskoj kada je meč završen podelom bodova nakon rezultata 1:1, a drugi put na stadionu ’’Rajko Mitić’’ kada je meč ponovo završen rezultatom 1:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova. Studijski program će početi sat i po ranije, uz mnoštvo zanimljivih gostiju i priloga.