Kruševački Napredak u okviru 32.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Stručni štab ’’čarapana’’ očekuje dobru igru i pobedu u prvom od dva duela sa novosadskim superligašima.

Domaći tim je ove sezone ostvario deset pobeda, uz jedanaest remija i deset poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzima 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Mladosti, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili deset pobeda, uz devet remija i dvanaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu poraženi u duelu sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 0:1. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Novom Sadu kada je ekipa Napretka slavila rezultatom 0:1, a drugi put u Kruševcu kada je meč završen podelom bodova nakon rezultata 0:0.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’, iskusni Milorad Kosanović, istakao je da je realno da očekuje pobedu svog tima i da bi to bilo dobro za takmičenje:

’’Predstoje nam dve utakmice koje ćemo odigrati ovde u Kruševcu, protiv mojih Novosađana. Prva na programu je Vojvodina. Nadam se da ćemo zadržati koncentraciju i uspeti da dobro odigramo obe utakmice, i protiv Vojvodine i sledeću protiv Proletera. Pozitivan rezultat bi bio odličan, ne zbog plasmana, nego zbog takmičenja. Pobedu možemo da priželjkujemo, a realno je da je ovog puta i očekujemo. Neće biti lako, ali treba odigrati utakmicu tražeći pobedu svih devedeset minuta.’’

Meč 32.kola Super lige Srbije između Napretka i Vojvodine igra se danas, u subotu 20.aprila 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs