Vranjski Dinamo u okviru 32.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Biće to prvi superligaški susret na stadionu ’’Yumco’’, uz besplatan ulaz, pa treba očekivati sjajnu atmosferu i veliku borbu ’’žutih’’ za veoma važne bodove u borbi za opstanak.

Domaći tim je ove sezone ostvario pet pobeda, uz pet remija i dvadeset i jedan poraz, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Mačve, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz pet remija i petnaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini odigrali nerešeno sa ekipom Zemuna, a rezultat je bio 2:2. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Beogradu kada je ekipa Voždovca slavila rezultatom 2:0, a drugi put u Surdulici kada je ekipa Voždovca još jednom slavila, ovoga puta rezultatom 1:2.

Šef stručnog štaba vranjskog superligaša Dragan Antić istakao je da njegov tim ima veliku šansu da pred svojim navijačima stigne do pobede i šanse za opstanak u elitnom rangu:

’’Svaki fudbaler Dinama koji u subotu izađe na megdan Voždovcu moraće da ostavi srce na terenu. Biće to ’’dan D’’ za Dinamo. Ako izgubimo jednom nogom smo gotovo sasvim sigurno u nižem rangu, odnosno Prvoj ligi, a ako pobedimo bićemo skoro sa dve noge i dalje u Super ligi, odnosno imaćemo velike šanse da obezbedimo opstanak. Voždovac je verovatno najbolja ekipa u plej-autu. Spremni smo da ’’izginemo’’ na terenu pred četiri-pet hiljada ljudi. Čekali smo na ovo skoro godinu dana, ne smemo tako lako da propustimo priliku na prepunom stadionu.’’

Meč 32.kola Super lige Srbije između Dinama i Voždovca igra se danas, u subotu 20.aprila 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.