Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 32.kola u okviru plej-of i plej-aut faze Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Zemun – Spartak ŽK, Čukarički – Crvena zvezda i Radnički Niš – Partizan.

ZEMUN – SPARTAK ŽK (petak 19.april, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 32.kola Super lige Srbije igra se u petak u Zemunu gde istoimena ekipa dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeva krv. Zemunci sa pozicije ’’fenjeraša’’ dočekuju ekipu koja se nalazi u sjajnoj formi, pa nema sumnje da ih čeka još jedan izuzetno težak zadatak u borbi za opstanak. Domaći tim je ove sezone ostvario samo tri pobede, uz deset remija i osamnaest poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti odigrali nerešeno sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 2:2. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 2:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Subotici kada je meč završen podelom bodova nakon rezultata 2:2, a drugi put u Zemunu kada je ekipa Spartaka slavila rezultatom 0:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.

ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA (subota 20.april, 17:00 časova, TV Arena sport 3)

Ekipa Čukaričkog u okviru 32.kola Super lige Srbije u subotu na svom stadionu dočekuje gradskog rivala i lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde. Cilj ’’brđana’’ je da obezbede plasman na evropsku scenu, dok gosti imaju šansu da uoči još jednog ’’večitog derbija’’ praktično obezbede osvajanje titule, pa treba očekivati veliku borbu i zanimljiv meč. Domaći tim je ove sezone ostvario petnaest pobeda, uz devet remija i sedam poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Partizana, a rezultat je bio 3:0. Gosti su ove sezone neporaženi, uz dvadeset i osam pobeda i tri remija, pa sa 45 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog, a rezultat je bio 3:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put na stadionu ’’Rajko Mitić’’ kada je ekipa Crvene zvezde slavila rezultatom 2:1, a drugi put na Banovom brdu kada su crveno-beli takođe slavili rezultatom 1:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.

RADNIČKI NIŠ – PARTIZAN (nedelja 21.april, 18:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 32.kola Super lige Srbije igra se u nedelju na niškom stadionu ’’Čair’’ gde ekipa Radničkog dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Ovaj meč može biti od ključnog značaja u borbi za treće mesto, bodovna razlika između dva tima to jasno pokazuje, pa nema sumnje da će se voditi velika borba do poslednjeg sudijskog zvižduka. Domaći tim je ove sezone ostvario dvadeset i tri pobede, uz šest remija i dva poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzima 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 3:0. Gosti su ove sezone ostvarili šesnaest pobeda, uz devet remija i šest poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Čukaričkog, a rezultat je bio 3:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put u Nišu kada je meč završen podelom bodova nakon rezultata 2:2, a drugi put u Humskoj kada je ekipa Radničkog slavila rezultatom 0:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:30 časova.