Prvi superligaški fantazi vikend je iza nas

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1548

Zvanična fantazi igra Super lige Srbije u svojoj pilot verziji ovog vikenda je u potpunosti zaživela, a odziv je bio sjajan.

Od četvrtka 11.aprila svi ljubitelji fudbala u našoj zemlji, naročito ljubitelji fantazi fudbala, mogu da uživaju u novoj verziji globalno popularne igre vezanoj za Super ligu Srbije. Pilot verzija će obuhvatiti finiš aktuelne sezone i priprema je za predstojeću sezonu 2019/20 koja će moći da se igra od samog starta i tokom koje ćete biti u prilici da pokažete svoje poznavanje srpskog fudbala.

Nakon prvog takmičarskog vikenda sa ogromnim zadovoljstvom možemo da kažemo da je reakcija na ovu igru bila izuzetno dobra i da je za samo četiri dana otvoreno preko 2.500 naloga. Oko 1.600 takmičara izabralo je igrače za svoj tim i započelo učešće u borbi za najbolji plasman, a dostupno je i prvo sedmično rangiranje takmičara i igrača, kao i ’’Fantazi tim kola’’.

Pratite naš sajt i društvene mreže i budite informisani o brojnim nagradama koje možete osvojiti u narednom periodu. Pravila takmičenja, kao i našu pilot verziju igre, možete pogledati OVDE.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte