Ekipa Čukaričkog u okviru 31.kola Super lige Srbije gostuje u Humskoj gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana. Izjednačen bodovni saldo i prethodni duel ovih rivala najavljuju veliku borbu i zanimljiv meč.

Domaći tim je ove sezone ostvario petnaest pobeda, uz devet remija i šest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzima 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti pretrpeli poraz u duelu sa ekipom Vojvodine, a rezultat je bio 3:2. Gosti su ove sezone imali potpuno isti učinak sa petnaest ostvarenih pobeda, uz devet remija i šest poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzima 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Mladosti, a rezultat je bio 0:0. Ove sezone su se sastajali dva puta, prvi put na Banovom brdu kada su podelili bodove nakon nerešenog rezultata 1:1, a drugi put nedavno u Humskoj kada je ekipa Partizana slavila nakon preokreta rezultatom 3:2.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Simo Krunić istakao je da je njegov tim u prethodnom susretu sa crno-belima propustio priliku da ostvari povoljniji rezultat i tako stigne do 3.mesta, kao i da je ovoga puta cilj osvajanje makar jednog boda:

’’Imali smo u prošloj utakmici dobar rezultat, ali smo dozvolili sebi da primimo dva gola u finišu. Bili smo svesni da bi nam tada bod iz Humske najverovatnije doneo treće mesto, tada bismo imali mnogo povoljniji raspored u plej-ofu. Iskreno, nisam bio posvećen plej-ofu, sve do završetka 30. kola. Sada kad sve sagledam, mi smo kao četvrtoplasirana ekipa u nepovoljnom položaju. Mislim da je raspored prvih osam timova pravedan, da sve ekipe u plej-of ulaze upravo sa onih pozicija koje i zaslužuju. Razmišljam samo o Čukaričkom, ne gledam ekipe koje su bolje od nas, a tu mislim na Crvenu zvezdu, Radnički i Partizan. Samim tim, najveći konkurent za četvrto mesto će nam biti Mladost. Možemo da pričamo da Partizan ima lošu seriju, loše rezultate. Ali, oni imaju izuzetno kvalitetne igrače, imaju Sava Miloševića, kojeg izuzetno cenim, kao čoveka i kao trenera. Imali su dosta povređenih igrača, desile su im se neke nepredviđene stvari. Da bismo ostvarili povoljan rezultat i uzeli bod, moramo bolje nego pre deset dana. Ono što smo tada odigrali očigledno nije bilo dovoljno. Kao trener bio sam posle tog meča zadovoljan sa dosta stvari, ali pre svega moram sebe da popravim. Nisam imao dobar odnos, bio sam previše zaokupljen sudijama. Sada ćemo morati svi da damo maksimum da izvučemo bod u Humskoj. Znamo koliko navijači znače Partizanu, uvek podržavaju svoj tim. Ne ulazim u razloge suspenzije stadiona, jasno je da njima podrška mnogo znači, uvek im je to mnogo donosilo, njima je publika dvanaesti igrač.’’

Meč 31.kola Super lige Srbije između Partizana i Čukaričkog igra se sutra, u subotu 13.aprila 2019.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: fkcukaricki.com