U nedelju su na programu svi mečevi poslednjeg 30.kola preliminarne faze Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Vojvodina – Partizan i Crvena zvezda – Proleter.

VOJVODINA – PARTIZAN (nedelja 07.april, 17:00 časova, TV Arena sport 3)

Derbi meč 30.kola Super lige Srbije igra se u nedelju u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Rivalstvo ova dva kluba uvek je bilo veliko, a mečevi uzbudljivi i neizvesni čak i kada situacija na tabeli nije najavljivala tako nešto, pa nema sumnje da će tako biti i ovoga puta kada Novosađani imaju priliku da izbore plasman u plej-of. Domaći tim je ove sezone ostvario devet pobeda, uz devet remija i jedanaest poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su kao gosti ekipu Radnika, a rezultat je bio 0:1. Gosti su ove sezone ostvarili petnaest pobeda, uz devet remija i pet poraza, pa sa 54 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Čukaričkog, a rezultat je bio 3:2. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Humskoj završen je trijumfom ekipe Partizana, a rezultat je bio 2:0 (1:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – PROLETER (nedelja 07.april, 19:00 časova, TV Arena sport 3)

Poslednji meč 30.kola Super lige Srbije igra se u nedelju na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Crveno-beli imaju priliku da pred svojim navijačima neporaženi završe preliminarnu fazu takmičenja, dok gosti u ovaj meč ulaze potpuno rasterećeno, sa obezbeđenim plasmanom u plej-of. Domaći tim je ove sezone zabeležio dvadeset i šest pobeda, uz tri remija i bez poraza, pa sa 81 bodom na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 1:3. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz jedanaest remija i devet poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Dinama, a rezultat je bio 0:0. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Novom Sadu završen je trijumfom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:2 (0:1). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.