Ekipa Voždovca u okviru 29.kola Super lige Srbije gostuje na Banjici gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Rada. Gosti u ovaj meč ulaze sa puno opreza i respekta prema rivalu.

Domaći tim je ove sezone zabeležio četiri pobede, uz devet remija i petnaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzima 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Niša, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz četiri remija i petnaest poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 3:1. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone na Dušanovcu ekipa Voždovca je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:0 (1:0).

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Dragan Aničić istakao je da ima veliko poštovanje prema ekipi Rada i da ne može da veruje da tim sa takvim pojedincima ima tako loš plasman na tabeli:

’’Rad je tim koji je mešavina sjajnih mladih talenata i iskusnih igrača koji mogu da jednim potezom naprave razliku na utakmici. I dalje ne verujem da tim sa takvim imenima, kao što su Volkov, Jovanović, Lutovac, Marinković i Кasalica, može da ima ovako loš plasman. Zato se ne opuštamo ni za čas, jer ne želimo da protiv nas pokažu svu raskoš njihovog talenta i kvalitet. Cilj se zna, to je pobeda, i želimo da nastavimo dobru igru kao i protiv Zemuna.’’

Meč 29.kola Super lige Srbije između Rada i Voždovca igra se danas, u sredu 03.aprila 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs