Beogradski Rad u okviru 29.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Stručni štab ’’građevinara’’ nada se da će dobru igru konačno ispratiti i dobar rezultat.

Domaći tim je ove sezone zabeležio četiri pobede, uz devet remija i petnaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzima 14.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radničkog iz Niša, a rezultat je bio 2:0. Gosti su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz četiri remija i petnaest poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu savladali ekipu Zemuna, a rezultat je bio 3:1. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone na Dušanovcu ekipa Voždovca je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:0 (1:0).

Šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Zvezdan Milošević ističe da je u situaciji u kojoj se njegov tim nalazi izuzetno važno da konačno stigne do pobede:

’’Prvenstvo teče dalje, u situaciji kakvoj jesmo svaka utakmica je veoma bitna, pa tako i ova predstojeća. Pokušavamo iz svega ovoga što se dešava oko nas da izvučemo neke pozitivne stvari. Što se igara tiče u dobrom smo nizu, ali rezultatski to nije tako. Radimo na tome da se te dve stvari poklope u narednim utakmicama, jer je to u ovom momentu izuzetno bitno i zbog bodova i zbog samopouzdanja. Mislim da nam ovaj meč daje dobre mogućnosti da pokažemo da smo na dobrom putu, da ostvarimo dugo očekivanu pobedu. Očekujem da nam u tome, kao i do sada, pomognu naši navijači.’’

Meč 29.kola Super lige Srbije između Rada i Voždovca igra se danas, u sredu 03.aprila 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkrad.rs