Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 28.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Cilj je nastavak serije dobrih igara i rezultata, bez obzira na kvalitet protivnika.

Domaći tim je ove sezone ostvario sadam pobeda, uz osam remija i dvanaest poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu Subotičani su kao gosti savladali ekipu Partizana,a rezultat je bio 1:3. Gosti su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz šest remija i devet poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. U prethodnom kolu kao domaćini su savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 3:1. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Lučanima ekipa Mladosti je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1 (1:0).

Šef stručnog štaba subotičkog superligaša Predrag Rogan istakao je da izuzetno respektuje goste, ali i da se nada dobrom rezultatu:

’’Očekuje nas težak zadatak, jer nam u goste dolazi izuzetno organizovan klub, sa kvalitetno selektiranim pojedincima, izuzetno dobro vođen od strane kolege Milovanovića. Uz maksimalno uvažavanje ekipe Mladosti, mi želimo da nastavimo niz dobrih igara i rezultata. Želimo da obradujemo naše navijače i da momci sebe nagrade za izuzetnu posvećenost treninzima i utakmicama.’’

Meč 28.kola Super lige Srbije između Spartaka i Mladosti igra se sutra, u subotu 30.marta 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: fkspartak.com