Vranjski Dinamo u okviru 28.kola Super lige Srbije u Surdulici dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Domaćinima su bodovi neophodni, pa i pored kadrovskih problema i renomiranog protivnika najavljuju borbu za sva tri boda.

Domaći tim je ove sezone ostvario pet pobeda, uz četiri remija i osamnaest poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzima pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom OFK Bačka, a rezultat je bio 5:1. Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz devet remija i jedanaest poraza, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom stadionu podelili bodove sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 0:0. Prethodni duel ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Novom Sadu ekipa Vojvodine je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:0 (2:0).

Šef stručnog štaba vranjskog superligaša Dragan Antić istakao je da neće moći da računa na trojicu prvotimaca, kao i da nije odobreno da Novosađane dočekaju na svom stadionu, ali da će i pored toga njegova ekipa pokušati da ostvari trijumf:

’’Šegun Okamijan je povređen, kao i Marko Đurišić koji vuče povredu od ranije, ali i Nikola Jovanović koji se povredio na prethodnom prvenstvenom meču protiv Bačke. Izostanak nekoliko igrača i činjenica da još uvek ne možemo da igramo pred svojim navijačima neće umanjiti naše ambicije. Idemo na pobedu protiv Vojvodine, mada je činjenica da je reč o ekipi sa tradicijom koju moramo da respektujemo. Imaju kvalitet, igrače, struku, ali mi se nikoga ne bojimo. Ne pretimo nikome, ali kao domaćini moramo da idemo na pobedu protiv svakog, bez obzira kako se zove.’’

Meč 28.kola Super lige Srbije između Dinama i Vojvodine igra se sutra, u subotu 30.marta 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.