Fudbaleri i stručni štab Radničkog su nakon završetka tronedeljnog odmora započeli proces priprema za prolećni deo sezone, a prvu prozivku obavio je pomoćnik odsutnog Milana Rastavca, trener Dragan Ilić.

Radno je juče bilo i na niškom Čairu gde je stručni štab obavio prozivku igrača, čime je započeo proces priprema za nastavak šampionata. Za to je bio zadužen prvi pomoćnik šefa stručnog štaba Milana Rastavca, trener Dragan Ilić, a na okupljanju su bili prisutni sledeći igrači:

Vladimir Bajić, Saša Stojanović, Lazar Arsić, Miloš Perić, Miloš Petrović, Marko Mrkić, Dušan Živković, Miloš Stanojević, Aleksandar Jovanović, Nemanja Kartal, Dušan Ivanov, Andreja Apostolović,  Nikola Stevanović, Aleksa Jovanović, Lazar Anđelković, Milorad Kojić, Nikola Petković, Nikola Mitrović, Marko Listeš, Petar Krstić, Marko Branković, Petar Bogdanović, Mladen Mitrović i Aleksa Ivanović.

Pripremama će se naknadno priključiti Radoš Bulatović, Nikola Stanković, Miloš Živković i Pavle Popara.

Prvobitno je planirano da fudbaleri Radničkog danas na atletskoj stazi stadiona Čair obave lagani trening, kao neku vrstu uvoda u ono što ih čeka od petka, ali je odlučeno da se zbog neuslovnosti i velike hladnoće ne rizikuje sa eventualnim povredama ili prehladama. Zbog toga je stručni štab igračima podelio trening programe kojih bi trebalo da se pridržavaju u narednih nekoliko dana.


FOTO: fkradnickinis.rs

Nakon obavljene prozivke igrača medijima se obratio sportski direktor Marko Jovanović koji je istakao da ekipu čeka naporan rad i da je prvi cilj povratak u sam vrh tabele:

’’Željni smo povratka na teren, sutra ćemo obaviti lekarske preglede, potom i testiranja, a nakon toga čekaju nas naporni treninzi. U petak nam se priključuje i Milan Rastavac, koji je opravdano odsutan. Želimo da se dobro pripremimo kako bismo ove godine ispunili ambicije i planove iz prethodnih sezona. Prvi korak je povratak u sam vrh tabele. U narednim danima pričaćemo i o pojačanjima.’’

Ekipa Radničkog je jesenji deo sezone okončala na 7.mestu superligaške tabele sa 30 osvojenih bodova. U prvom prolećnom takmičarskom susretu Nišlije će 18.februara u okviru 22.kola gostovati u Lučanima ekipi Mladosti.

FOTO: fkradnickinis.rs