U subotu i nedelju na programu su svi mečevi 26.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda – Zemun i Voždovac – Partizan.

CRVENA ZVEZDA – ZEMUN (subota 09.mart, 18:00 časova, TV arena sport 2)

Poslednji meč subotnjeg programa u okviru 26.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje gostujuću ekipu Zemuna. Prethodni duel bio je više nego uzbudljiv, crveno-beli su do preokreta i pobede stigli u samom finišu utakmice, pa treba očekivati zanimljivu utakmicu. Domaći tim je ove sezone neporažen, uz dvadeset i dve ostvarene pobede i tri remija, pa sa 69 bodova na svom kontu čvrsto drži 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su u gostima ekipu lučanske Mladosti, a rezultat je bio 1:3. Gosti su ove sezone ostvarili samo tri pobede, uz devet remija i trinaest poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. U prethodnom kolu odigrali su na svom terenu nerešeno sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 0:0. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Zemunu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 1:2 (1:1). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

VOŽDOVAC – PARTIZAN (nedelja 10.mart, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 26.kola Super lige Srbije igra se na Dušanovcu gde domaći Voždovac dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. Uvek neugodni ’’zmajevi’’ su u prethodna četiri susreta sa crno-belima dva puta uspevali da trijumfuju, pa treba očekivati otvorenu i kvalitetnu utakmicu. Domaći tim je ove sezone ostvario sedam pobeda, uz četiri remija i četrnaest poraza, pa sa 25 bodova na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. U prethodnom kolu pretrpeli su u Surdulici poraz u duelu sa ekipom Radnika, a rezultat je bio 2:1. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz devet remija i dva poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su na svom terenu u duelu sa ekipom Radničkog, a rezultat je bio 0:1. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Humskoj završen je ubedljivom pobedom ekipe Partizana, a rezultat je bio 4:0 (2:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.