Subotički Spartak u okviru 25.kola Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine. Stručni štab ‘’golubova’’ smatra da je u ovoj fazi svaki bod od izuzetnog značaja, pa se očekuje velika borba.

Domaći tim je ove sezone ostvario sedam pobeda, uz sedam remija I deset poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzima 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu poraženi su u Beogradu u duelu sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 1:0. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz osam remija I dvanaest poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu pretrpeli su poraz na svom terenu u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 1:2. Prethodni duel ovih ekipa odigran tokom jesenje polusezone u Kuli završen je trijumfom ekipe Vojvodine, a rezultat je bio 0:1 (0:0).

Šef stručnog štaba ‘’golubova’’ Predrag Rogan istakao je da će u ovom susretu bolji rezultat postići ekipa koja je bolje prebolela poraz u prethodnom kolu, kao i da se nada da će to biti njegova ekipa:

‘’Utakmica protiv Vojvodine dolazi u nezgodnom momentu za obe ekipe, koje nisu baš sjajno startovale u ovom delu prvenstva. Zahtevam od mojih momaka da nastave u ovom ritmu i sa ovim igrama koju su pokazali u prethodna dva kola. Napomenuo sam i ranije da se fudbal igra za bodove i golove, a mi smo baš u ovom segmentu bili uskraćeni. Osvojili smo samo jedan bod, a po prikazanoj igri trebali smo još koji, međutim to je sada iza nas. Mislim da će utakmicu dobiti ekipa koja je lakše i brže prebolela poraz u prethodnom kolu, a ja se nadam da ćemo to da budemo mi.  Očekujte jedan agresivan Spartak, željan dobrih rezultata, sa igračima koji su željni dokazivanja i potvrđivanja. Želimo da zabeležimo pozitivan rezultat. Da li će to biti poraz ili remi, nama su bodovi preko potrebni. Mi smo spremni i očekujem dobru utakmicu i povoljan rezultat.’’

Meč 25.kola Super lige Srbije između Vojvodine i Spartaka igra se danas, u sredu 06.marta 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FORO: fkspartak.com