Vranjski Dinamo u okviru 25.kola Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve. Dobra forma na startu prolećne polusezone popravila je atmosferu u timu i podigla samopouzdanje na maksimum.

Domaći tim je ove sezone ostvario šest pobeda, uz šest remija i dvanaest poraza, pa sa 24 boda na svom kontu trenutno zauzima 11mesto na tabeli. U prethodnom kolu odigrali su na svom terenu nerešeno sa ekipom Rada, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone ostvarili pet pobeda, uz dva remija i sedamnaest poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su na svom terenu ekipu Napretka, a rezultat je bio 4:0. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Surdulici završen je trijumfom ekipe Dinama, a rezultat je bio 1:0 (0:0).

Prvi čovek vranjskog superligaša Dragan Antić istakao je tokom svog obraćanja predstavnicima medija da će njegov tim u Šapcu pokušati da osvoji sva tri boda:

‘’Nećemo da idemo u Šabac na ekskurziju, idemo po tri boda. Imamo dobru seriju, kvalitetan igrački kadar, svi su naši igrači spremni. Mačva nije baš u najboljoj formi. Mi smo fantastično započeli drugi deo sezone, ali tu nije kraj, moramo da nastavimo da igramo na isti način i nadalje. Momci su pokazali da vrede, imamo zdravu konkurenciju i fenomenalnu atmosferu. Sa druge strane, Mačva je već drugu sezonu stabilan superligaš, imaju iskusne pojedince i moramo da imamo respekt prema njima. Očekujem pre svega dobru, borbenu i kvalitetnu utakmicu.’’

Meč 25.kola Super lige Srbije između Mačve i Dinama igra se danas, u sredu 06.marta 2019.godine, sa početkom u 16:00 časova.