Vranjski Dinamo u okviru 24.kola Super lige Srbije u Surdulici dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Dobar start ’’fenjeraša’’ popravio je atmosferu i samopouzdanje ekipe, a slab prolećni start ’’čarapana’’ dodatno je pojačao optimizam Vranjanaca.

Domaćini su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz dva remija i čak sedamnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu podelili su na Banjici bodove sa ekipom Rada, a rezultat je bio 1:1 (1:0). Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz deset remija i pet poraza, pa sa 34 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu na svom stadionu su podelili bodove sa ekipom Spartaka, a rezultat je bio 0:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u Kruševcu tokom jesenje polusezone završen je pobedom Kruševljana, a rezultat je bio 3:0 (2:0).

Na konferenciji za medije vranjskog Dinama prisutnima se obratio Dragan Antić koji je istakao da respektuje protivnika, ali da je njegov tim u boljoj formi i da očekuje pobedu:

’’Ipak je Napredak ime u srpskom fudbalu, klub sa velikom tradicijom, dugogodišnji superligaš i u finansijskom smislu među najstabilnijim klubovima Super lige sa budžetom koji je pet do deset puta veći od našeg. Iz tog razloga moramo da ih respektujemo. Sa druge strane, iako imaju neosporan kvalitet, slabo su startovali u prolećnoj polusezoni. Iz dve utakmice imaju samo bod. Nadam se da će tu seriju nastaviti protiv nas i smatram da u Surdulici nemaju šta da traže. Očekujem pobedu, jer mislim da smo u boljoj formi od Napretka.’’

Meč 24.kola Super lige Srbije između Dinama i Napretka igra se sutra, u subotu 02.marta 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.