Ovog vikenda na programu su svi mečevi 23.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos čak četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Vojvodina – Radnički Niš, Radnik – Crvena zvezda, Partizan – Proleter i Čukarički – Voždovac.

VOJVODINA – RADNIČKI NIŠ (petak 22.februar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 23.kola Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina, dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Gosti ove sezone postižu daleko bolje rezultate od Novosađana i nemaju većih oscilacija u igri, ali su dueli ovih rivala uvek izuzetno kvalitetni i uzbudljivi. Domaćini su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz sedam remija i osam poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu pretrpeli su ubedljiv poraz u Beogradu u duelu sa Crvenom zvezdom, a rezultat je bio 4:0 (2:0). Gosti su ove sezone zabeležili šesnaest pobeda, uz pet remija i jedan poraz, pa sa 53 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu savladali su na svom terenu ekipu Čukaričkog, a rezultat je bio 2:0 (2:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Nišu ekipa Radničkog je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0 (0:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

RADNIK – CRVENA ZVEZDA (subota 23.februar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Pažnju privlači i duel u Surdulici gde će u okviru 23.kola Super lige Srbije ekipa Radnika biti domaćin lideru šampionata, ekipi Crvene zvezde. Surduličani sigurno priželjkuju da se prikažu u najboljem svetlu i ostanu neporaženi, ali sve osim ubedljivog trijumfa gostiju bilo bi prava senzacija. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz pet remija i devet poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu podelili su u Novom Sadu bodove sa ekipom Proletera, a rezultat je bio 0:0. Gosti su ove sezone neporaženi, zabeležili su dvadeset pobeda i dva remija, pa sa 62 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom terenu ubedljivo savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 4:0 (2:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone u Beogradu ekipa Crvene zvezde je veoma ubedljivo rešila u svoju korist, a rezultat je bio 6:0 (2:0).Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.

PARTIZAN – PROLETER (subota 23.februar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Ekipa Partizana ovog vikenda u okviru 23.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Domaći tim je apsolutni favorit, sezonu su crno-beli započeli dosta ubedljivo, ali nema sumnje da će Novosađani rasterećeno i sa puno motiva ući u ovu utakmicu. Domaćini su ove sezone ostvarili trinaest pobeda, uz osam remija i jedan poraz, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su u Bačkoj Palanci savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 0:3 (0:1). Gosti su ove sezone ostvarili sedam pobeda, uz osam remija i sedam poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. U prethodnom kolu podelili su u Novom Sadu bodove sa ekipom Radnika, a rezultat je bio 0:0. Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone na stadionu ’’Karađorđe’ ekipa Partizana je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1 (0:1). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.

ČUKARIČKI – VOŽDOVAC (nedelja 24.februar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 23.kola Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Domaći tim ove sezone igra odlično na svom stadionu, dok su gosti u prvom prolećnom kolu pokazali da su u jako dobroj formi, pa treba očekivati kvalitetnu utakmicu. Domaćini su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz šest remija i pet poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na gostovanju u Nišu pretrpeli poraz od ekipe Radničkog, a rezultat je bio 2:0 (2:0). Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz četiri remija i jedanaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su na svom stadionu ubedljivo savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 4:0 (3:0). Prethodni susret ovih rivala odigran tokom jesenje polusezone na Dušanovcu ekipa Čukaričkog je nakon preokreta rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:3 (1:0). Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:00 časova.