Ćurčić: Gorim od želje da krenemo u takmičarski ciklus

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1617

Vranjski Dinamo u okviru 22.kola Super lige Srbije u Surdulici dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka. Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno optimizma i sa novim imenom u stručnom štabu.

Domaćini su ove sezone ostvarili samo 3 pobede, uz jedan remi i čak 17 poraza, pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Gosti su tokom jesenje polusezone ostvarili 4 pobede, uz 7 remija i 10 poraza, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva tima u kome su Subotičani bili domaćini završen je pobedom ’’golubova’’, a rezultat je bio 2:0 (1:0).

U taboru Vranjanaca prisutnim novinarima se po prvi put obratio Saša ’’Đani’’ Ćurčić koji će u narednom periodu obavljati dužnog pomoćnika šefa stručnog štaba. On je najavio uspešnije proleće i veliku borbu za opstanak u elitnom rangu:

’’Cela simbioza, struktura, cela hemija Dinama je promenjena. Videćete, to nije isti tim od jesenas. Pogled na tabelu je varljiva stvar, to nije odraz moći i kapaciteta ovog tima koji sada ima Dinamo i nadam se da će se stanje na tabeli brzo promeniti. Gorim od želje da krenemo u takmičarski ciklus, da uđemo u tehničko-taktičke varijante, jedva čekamo da izađemo na teren. Moja je karakteristika da sam igračima brat i prijatelj i radićemo mukotrpno jedni za druge. Radićemo bez pritiska, bez drame i euforije, bez “negative” i preteranih emocija sa ciljem da kroz zajedništvo napravimo rezultat.’’

Meč 22.kola Super lige Srbije između Dinama i Spartaka igra se sutra, u nedelju 17.februara 2019.godine, sa početkom u 14:00 časova.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte