Lučanska Mladost u okviru 22.kola Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve. Stručni štab je zadovoljan urađenim na pripremama i uigranošću ekipe, pa se očekuju dobri rezultati.

Domaći tim je tokom jesenje polusezone ostvario 6 pobeda, uz 4 remija i 11 poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzima 11.mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelne sezone ostvarili 9 pobeda, uz 6 remija i 6 poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski susret ova dva tima odigran je u Lučanima, a gosti iz Šapca su tom prilikom slavili rezultatom 1:2 (1:1).

’’Zbog žutih kartona na ovom meču neću moći da računam na Sinđića i Andrića, svi ostali su zdravi i orni za igru. Ekipa je uigrana, a igrači znaju način na koji ja želim da igraju i šta su zahtevi celog stručnog štaba. Mislim da su se i Bojić i Bojović već uigrali i da smo spremni za ovu utakmicu. Igraćemo protiv ekipe sa kojom smo se u prošloj sezoni susreli čak pet puta, tri puta u prvenstvu i dva puta u Kupu Srbije, tako da se veoma dobro poznajemo. Mačva je ekipa slična našoj, većina igrača već dve tri godine igra u istom sastavu, dosta se dobro poznaju. Oni su najopasniji iz kontre i polukontre, sa brzim bokovima kao što je Gavrić, Gemović, Šušnjar i Gigić, a u špicu sa Adamovićem na sredini. To im je udarna snaga, s tim što su na sve to dodali disciplinu u igri i dosta agresije. Ako uspemo da iz te njihove agresivnosti uspemo da izađemo sa nekim normalnim pasom onda imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu.’’

Meč 22.kola Super lige Srbije između Mačve i Mladosti igra se sutra, u subotu 16.februara 2019.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: fkmladostlucani.com