Ekipa OFK Bačka u okviru 22.kola Super lige Srbije u Bačkoj Palanci dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Ne tako davno domaći tim je na svom stadionu uspeo da ’’otkine’’ bod crno-belima, pa treba očekivati snažan otpor ’’plavih’’.

Domaćini su ove sezone ostvarili samo 4 pobede, uz 6 remija i 11 poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili 12 pobeda, uz čak 8 remija i jedan poraz, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Prethodni susret ova dva tima odigran jesenas u Humskoj završen je pobedom crno-belih rezultatom 1:0 (0:0).

Šef stručnog štaba Zoran Govedarica istakao je u svojoj izjavi za medije da se zna ko je favorit, ali da se njegov tim sigurno neće unapred predati:

’’Sutra je istinski fudbalski praznik u Bačkoj Palanci gde nam u goste dolazi ekipa Partizana o kojoj ne bih da trošim reči, jer se zna šta Partizan prestavlja u srpskom fudbalu. Mi smo po tabeli u mnogo teškoj situaciji, ali i moji igrači i ja na sutrašnji spektakl na našem stadionu gledamo pozitivno i verujemo da imamo šanse da iznenadimo Partizan i ostvarimo pozitivan rezultat.’’

Meč 22.kola Super lige Srbije između OFK Bačka i Partizana igra se sutra, u subotu 16.februara 2019.godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkbacka.com