Jučerašnjim okupljanjem započele su zimske pripreme ekipe Zemuna za nastavak šampionata u kome je cilj opstanak u elitnom rangu.

Okupljanjem i prozivkom igrača juče su započele pripreme ekipe Zemuna za prolećnu polusezonu. Prisutna su bila 22 igrača zeleno-plavih, a pozdravili su ih predsednik kluba Dragan Vukoičić i šef stručnog štaba Dejan Đurđević.


FOTO: fkzemun.rs

FOTO: fkzemun.rs

Strateg Zemunaca je tom prilikom dao izjavu predstavnicima medija istakavši da je cilj kluba opstanak u elitnom rangu, kao i da su već stigla prva pojačanja:

’’Najvažnije je da nas mimoiđu povrede, jer nam predstoji ozbiljna borba. Nijednog trenutka ne sumnjam u opstanak, iako trenutna situacija nije dobra, toga smo svi svesni, kao i da moramo da budemo daleko bolji. Predstavili smo i dva nova igrača, Dejana Vidića i Ivana Ilića iz Crvene zvezde, a priključili smo i našu decu iz omladinske škole. I oni imaju pravo da konkurišu za prvi tim i izbore se za mesto pod suncem. Imaćemo dovoljno vremena da se uigramo i nađemo dobitnu formulu za prvenstvene okršaje. Trebaju nam zdrava pojačanja, ljudi koji mogu da donesu prevagu na terenu. U pregovorima smo sa mnogo igrača, većina njih traži uhlebljenje u inostranstvu, u opticaju su razna imena.’’


FOTO: fkzemun.rs

Ekipa Zemuna će do 21.januara trenirati na svom stadionu, nakon čega slede dvonedeljne pripreme u turskoj Antaliji. Nastavak šampionata zakazan je za 16.februar kada će se Zemunci u okviru 22.kola Super lige Srbije na Banjici sastati sa ekipom Rada.