Šabačka Mačva u okviru 21.kola Super lige Srbije gostuje u Humskoj gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana. I pored teške kadrovske situacije optimizam je prisutan, a motiva u ovakvom susretu sigurno neće nedostajati.

Gosti su svesni kvaliteta rivala, ali sa puno motiva ulaze u ovaj meč u kome će pokušati da pokažu svoje kvalitete i naprave dobar rezultat. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i  šef stručnog štaba šabačkog superligaša Darko Tešović koji je naglasio da dobro poznaje nedostatke rivala i da će pokušati da ih iskoristi:

’’Moja superligaška karijera u Mačvi je počela utakmicom sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom, a ova polusezona se završava sa Partizanom, što je za mene jedan lep detalj, gde nikada ne znate šta vas čeka. Nismo znali ni u prvoj utakmici, a ne znamo ni sutra šta da očekujemo, jer kakve god priče da se pričaju da Partizan ima slab ritam, da ne igra dobro, Partizan je uvek Partizan i ne možete nikada da pričate za taj klub da je slaba ekipa. Svi igrači imaju svoj kvalitet i velika doza opreza prema ovom klubu i prema svim tim pričama. Što se nas tiče, za igrače su ovo najlepše utakmice. Znam vrlo dobro šta igrači Partizana ne vole i to ću preneti mojim momcima i način na koji treba da igraju. U ovakvim utakmicama morate da pokažete motiv, da budete koncentrisani na svaki detalj, jer se svaki kažnjava. Partizan iz vas izvlači nešto što vas tera u grešku. U utakmicu moramo ući mirno, teren će biti dobar i očekujemo jedan lep ambijent u kojem ćemo pokušati da igramo onako kako mi znamo – borbeno, jako, čvrsto. Ja bih naravno voleo da pobedimo Partizan, idemo tamo da igramo, kao što nigde nikada i nećemo otići da bi izgubili. Jesmo desetkovani, igraćemo bez šest standardnih igrača koji su nam vrlo bitni, ali imamo igrače koji su perspektiva Mačve i koji će sigurno pokazati da to zaista jesu. Povređeni su Ristivojević i Đoković, dok kartone imaju Jovanović, Gavrić, Obrovac i Adamović.’’

Meč 21.kola Super lige Srbije između Partizana i Mačve igra se danas, u petak 14.decembra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.