Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 21.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Partizan – Mačva, Čukarički – Crvena zvezda  i Napredak – Radnički Niš.

PARTIZAN – MAČVA (petak 14.decembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 21.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve. Ulogu favorita imaju crno-beli, pobeda im je više nego neophodna u poslednjem meču jesenje polusezone, ali treba očekivati snažan otpor Šapčana koji priželjkuju iznenađenje. Domaćini su ove sezone ostvarili dvanaest pobeda, uz sedam remija i samo jedan poraz, pa sa 43 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili šest pobeda, uz tri remija i jedanaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Šapcu završen je pobedom ekipe Partizana, a rezultat je bio 1:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA (subota 15.decembar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 21.kola Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde. Mečevi ova dva tima uvek su izuzetno kvalitetni i zanimljivi, bez obzira na trenutnu formu, pa nema razloga da tako ne bude i ovog vikenda. Domaćini su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz šest remija i tri poraza, pa sa 39 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone bez pretrpljenog poraza, uz čak osamnaest ostvarenih pobeda i dva remija, pa sa 56 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran na stadionu ’’Rajko Mitić’’ završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 2:1.

Meč je zbog vremenskih prilika odložen za novi termin, nedelju 16.decembar 2018.godine. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:30 časova.

NAPREDAK – RADNIČKI NIŠ (nedelja 16.decembar, 19:00 časova, TV Arena sport 3)

Poslednji meč 21.kola Prve lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Rivalstvo ova dva kluba je veliko i ima dugu tradiciju, ekipe se nalaze u odličnoj formi, pa treba očekivati veliku borbu za bodove i odličnu utakmicu. Domaćini su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz čak devet remija i tri poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili četrnaest pobeda, uz pet remija i samo jedan poraz, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Nišu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 3:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

Meč je zbog vremenskih prilika odložen za novi termin, ponedeljak 17.decembar 2018.godine u 15:00 časova. Zbog toga je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport otkazan.