Ekipa Zemuna u okviru 20.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Nakon šest uzastopnih mečeva bez pobede domaćini smatraju da je vreme za osvajanje sva tri boda.

Zemunci su u prethodnih šest kola pretrpeli tri poraza i izborili tri remija, pa se svi u klubu nadaju da će u susretu sa Lučancima najzad uspeti da izbore trijumf i izuzetno važna tri boda. O tome je u izjavi za medije datoj uoči ovog susreta govorio i šef stručnog štaba zeleno-plavih Dejan Đurđević koji je istakao da će trijumfovati ekipa koja bude imala više karaktera, htenja, znanja i borbenosti:

’’Mislim da je vreme za pobedu. Pred nama je jako teška utakmica, protiv izuzetno kvalitetnog i stabilnog protivnika. Mladost je jedna od najiskusnijih ekipa u našoj ligi, koja je takođe predvođena veoma iskusnim trenerom. Pozicija koju zauzimaju na tabeli govori o njihovom kvalitetu. Međutim, posle dosta korektnih stvari koje smo videli u ove tri utakmice sada nam trebaju bodovi, tako da smo maksimalno spremni da osvojimo iste. U ovom trenutku više nije važan ni kvalitet igre, ni način na koji ćemo nastupiti, jednostavno moramo se izboriti za pobedu. Teren će posle ove kiše biti verovatno dosta raskvašen i težak za igru. Ekipa koja sutra bude imala više karaktera, htenja, znanja i borbe profitiraće iz ovog susreta. Svi igrači su u konkurenciji, osim Đalovića koji ima parne kartone. Imamo i nekih malih sitnih povredica, s obzirom da igramo na tri dana u ovom ciklusu. Posle današnjeg treninga imaćemo jasnu sliku s kojih jedanaest ćemo početi utakmicu.’’

Meč 20.kola Super lige Srbije između Zemuna i Mladosti igra se danas, u nedelju 09.decembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.