U subotu i nedelju na programu su svi mečevi 20.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda – Napredak i Rad – Partizan.

CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK (subota 08.decembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 20.kola Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde ekipa Crvene zvezde dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Biće to duel timova koji se nalaze u odličnoj formi i koji dugo nisu pretrpeli poraz, pa treba očekivati veliku borbu i odličnu utakmicu. Domaćini su ove sezone ostvarili čak sedamnaest pobeda, uz dva remija i bez pretrpljenog poraza, pa sa 53 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili osam pobeda, uz devet remija i samo dva poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Kruševcu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

RAD – PARTIZAN (nedelja 09.decembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od zanimljivijih mečeva 20.kola Super lige Srbije igra se na beogradskoj Banjici gde ekipa Rada dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. ’’Građevinari’’ su serijom slabih rezultata stigli do zone ispadanja, pa nema sumnje da će dati sve od sebe da načine veliko iznenađenje. Domaćini su ove sezone ostvarili samo četiri pobede, uz tri remija i dvanaest poaraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju pretposlednje 15.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz sedam remija i jedan poraz, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Prvi ovosezonski duel ova dva kluba odigran u Humskoj završen je pobedom ekipe Partizana, a rezultat je bio 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.