Beogradski Voždovac u okviru 19.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Činjenica da su gosti u sjajnoj formi ne znači da ’’zmajevi’’ ne vide svoju šansu za trijumf u ovom susretu.

Domaćini u ovaj susret ulaze sa puno respekta prema protivniku koji ove sezone postiže sjajne rezultate. Ipak, trener u stručnom štabu ’’zmajeva’’ Zoran Stojanović istakao je u izjavi za medije da će njegov tim tražiti svoju šansu i da igrači moraju biti maksimalno motivisani i koncentrisani da bi stigli do bodova:

’’Sutra nas čeka izuzetno teška utakmica. Ekipa Radničkog je u jesenjem delu pokazala da je organizovana na svim nivoima. Svi rezultati tokom jesenjeg dela su pokazali da njihove ambicije i tokom prelaznog roka i samim učestvovanjem u Ligi Evrope nisu bile slučajne. Njihovo mesto na tabeli to i pokazuje. Utakmice koje su odigrali sa Parizanom i Zvezdom daju im kredibiliet da svaku utakmicu koju igraju, igraju na pobedu. Međutim i mi imamo naše ciljeve i tražimo neku svoju šansu. Ekipa mora biti maksimalno motivisana, prvenstveno koncentrisana, i nadam se da će se u sutrašnjoj utakmici popraviti naša trenutna boljka, a to je efikasnost. Svi igrači su u pogonu, osim kapitena Pavlovića koji je na utakmici sa Zvezdom dobio jak udarac i ovu utakmicu će propustiti.’’

Meč 19.kola Super lige Srbije između Voždovca i Radničkog igra se danas, u sredu 05.decembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkvozdovac.rs