Novosadska Vojvodina u okviru 19.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve. Važna pobeda u prethodnom kolu ulila je preko potrebno samopouzdanje domaćinu, ali sa oprezom pripremaju duel za Šapčanima.

Pobeda na gostovanju na Banjici pozitivno je uticala na atmosferu među Novosađanima, ako i na optimizam pred duel sa Šapčanima. Vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Radovan Krivokapić istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da očekuje težak meč, ali i pobedu svog tima:

’’Sutra nas očekuje veoma iskusan protivnik koji igra defanzivan fudbal, sa tendencijom kontranapada. To je takmičarska ekipa koja zna da igra na rezultat, a prosek godina im je preko trideset, pa ćemo morati da uložimo dodatni napor kako bismo ih savladali. Na nama je da ponovimo odnos i pristup kakav smo imali protiv Rada na Banjici i imamo ogromnu želju da opet prikažemo takvu igru, pri čemu posebno mislim na jedinstvo i strast za pobedom. Hoćemo to da uradimo i pred našim navijačima, kako bi i oni to prepoznali, te se nadam da ćemo uz njihovu podršku moći da dođemo do nove pobede i preko potrebna tri boda. Što se tiče igračkog kadra imamo sitnih problema, ali ništa alarmantno. Na današnjem treningu ćemo videti kakvo je stanje i na osnovu toga odrediti startnih jedanaest. Imam nekih nedoumica, pa je vrlo moguće da bude i nekog iznenađenja u vidu mladih igrača koji bi mogli da dobiju šansu već na ovoj utakmici.’’

Meč 19.kola Super lige Srbije između Vojvodine i Mačve igra se danas, u sredu 05.decembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fkvojvodina.rs