Kruševački Napredak u okviru 19.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Cilj ’’čarapana’’ je da sa što više bodova na svom kontu odu na zimsku pauzu.

Domaćini već više od dva meseca ne znaju za poraz, nalaze se u odličnoj formi, zbog čega je samopouzdanje na maksimumu. Šef stručnog štaba Milorad Kosanović istakao je na konferenciji za medije da će njegov tim pokušati da ostvari maksimalan učinak u preostala tri susreta uoči zimske pauze:

’’Imamo priliku da odigramo tri dobre utakmice, protiv dobrih protivnika, i nadam se da ćemo imati dovoljno snage da odgovorimo izazovu koji nas očekuje. Proleter je tim koji krasi iskustvo,pre svega, a njihovi najbolji igrači su ponikli u školi Vojvodine. Nisu igrači bez pedigrea i voleo bih da to bude lepa utakmica. Mi smo svi spremni, imamo želje, snage i znanja da to završimo na najbolji način.’’

Meč 19.kola Super lige Srbije između Napretka i Proletera igra se sutra, u sredu 05.decembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs