U poslednjem meču 18.kola Super lige Srbije ekipa Voždovca gostuje na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde. Jasno je ’’zmajevima’’ ko je favorit, ali se nadaju da mogu da stignu do bodova.

Ekipa Voždovca je na prethodna tri susreta osvojila samo jedan bod, pozicija na tabeli je zabrinjavajuća, pa na Dušanovcu nema puno razloga za zadovoljstvo. Ipak, šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Dragan Aničić nada se da će njegovi igrači pružiti dobru partiju, popraviti efikasnost i uspeti da stignu do pozitivnog rezultata:

’’Pre svega čestitamo Zvezdi na uspesima u ovoj takmičarskoj godini. Postigli su fenomenalne rezultate u Evropi i samim tim pomogli srspkom fudbalu. Кod Zvezde se vidi jedan kontinuitet u radu i vidi se ruka trenera koji je najbolji u Srbiji. Zvezda ima fantastičan stručni štab koji je predvođen Milojevićem i Кosanovićem. Na utakmici nam neće biti nimalo lako. Кažu ljudi da je ova utakmica najlakša utakmica, međutim,  ja ne delim to mišljenje. Mislim da je to najteža utakmica, jer igrate protiv ekipe koja je najbolja u Srbiji. Sigurno je da nismo u stanju da pretimo, ali uvek postoji onaj delić nade, ako pružite sve od sebe i uđete sa dozom respekta i bez straha, da može nešto da se uradi na toj utakmici. Da ne može ništa da se uradi, ja ne bih išao na utakmicu, a ne bi išli ni igrači. Očekujem da nastavimo koninuitet igara koje smo imali u prethodnim susretima, ali da nas na ovoj utakmici prati veća efikasnost. Sve što napravimo u toku igre pokušamo i da materijalizujemo. Ukoliko u tome uspemo, dobar rezultat neće izostati.’’

Meč 18.kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca igra se sutra, u nedelju 02.decembra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.