Ekipa Crvene zvezde u okviru 18.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Stručni štab crveno-belih raduje sve bolja kadrovska situacija, a treba očekivati povratak na teren nekolicine prvotimaca.

Crveno-beli žele maksimalan učinak do kraja jesenje polusezone, a meč sa ’’zmajevima’’ prvi je u nizu. Šef stručnog štaba Vladan Milojević istakao je tokom svog obraćanja predstavnicima medija uoči ovog susreta da respektuje protivnika, kao i da ga raduje sve bolja kadrovska situacija:

’’Očekuje nas dobra utakmica sa protivnikom koji je godinama u samom vrhu našeg fudbala. Pozicija na tabeli ne prikazuje pravu snagu i vrednost Voždovca. To je ekipa sa dosta iskusnih igrača i povratnika iz inostranstva, uz prepoznatljivu filozofiju igre. Voždovac je stabilan superligaš koji treba da se nađe među osam ekipa za plej-of i verujem da će tako i biti. U pitanju je respektabilan klub čiji su principi u igri unapređeni dolaskom trenera Dragana Aničića, a našeg igrača Andriju Lukovića mogu da okarakterišem kao nosioca igre. Stalno ponavljam da nam je prioritet domaće prvenstvo. Ostale su još dve nedelje do kraja polusezone i čekaju nas jako teški izazovi. Što se tiče kadrovskog stanja, Dušan Jovančić i Milan Pavkov mogu da konkurišu za sastav, a oporavak ostalih povređenih igrača dobro napreduje i to je radosna vest za mene. Očekujem ih sve na okupu u narednim danima. Nekoliko njih izlazi iz povreda, počeli su sa treninzima, samo je pitanje da li je vreme da počnu da igraju od početka ili da uđu sa klupe. Imamo posle Voždovca i utakmicu u sredu, pa u subotu i onda u utorak. Napravićemo i sa doktorskim timom procenu kakva opterećenja igrači koji se vraćaju iz povreda mogu da izdrže i tako ćemo se i ponašati. ’’

Meč 18.kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca igra se sutra, u nedelju 02.decembra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: crvenazvezdafk.com