Subotički Spartak u okviru 18.kola Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera. Pobeda u prethodnom kolu ’’podigla’’ je ekipu, pa stručni štab očekuje još jednu dobru partiju.

Nakon pobede nad ekipom OFK Bačka u prethodnom kolu Subotičani sa puno optimizma putuju u Novi Sad. Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Predrag Rogan istakao je tokom svog obraćanja predstavnicima medija da je za njegov tim svaki bod bitan i da očekuje pravi pristup i maksimalnu posvećenost igrača:

’’Očekuje nas zahtevna utakmica pošto igramo protiv kompaktne ekipe, dobro ukomponovane i dobro vođene, sa puno kvalitetnih igrača. Nama je svaki bod bitan i moji će momci sigurno istrčati maksimalno posvećeni. Očekujem da ostavrimo povoljan rezultat. Pokušaćemo da sprovedemo ono što smo se dogovorili i na čemu smo radili ove nedelje. Očekujem da na terenu pokažemo da zaslužujemo bolji plasman od onog na kojem se nalazimo. ’’

Meč 18.kola Super lige Srbije između Proletera i Spartaka igra se danas, u subotu 01.decembra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova.