Šabačka Mačva u okviru 18.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog. Domaćini su svesni kvaliteta protivnika, ali u njihovim redovima vlada veliki optimizam.

Duel sa ’’brđanima’’ veoma je važan za Šapčane, nakon poraza u prethodnom kolu od ekipe Napretka. O tome je na redovnoj konferenciji za novinare održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba Darko Tešović koji je istakao da očekuje dobru igru svog tima:

’’U proteklih nekoliko dana radili smo na greškama koje smo uočili da smo pravili u prethodnoj utakmici sa ekipom Napretka u Kruševcu, koju smo izgubili spletom okolnosti. Moram da istaknem da nismo mi baš bili nadigrani koliko nismo pružili dovoljno energije da pružimo jači otpor Kruševljanima. Da smo pogodili gol umesto prečke kod 1:0 i igrača više za nas, sigurno bi bilo sve drugačije. Prva od naredne četiri utakmice sa Čukaričkim je jedna od najvažnijih u nizu, jer sam plasman Čukaričkog na tabeli, koji zauzima četvrtu poziciju, govori koliko su oni ozbiljna ekipa. Neću analizirati pojedinačno igrače, jer je to ekipa sastavljena od vrlo školovanih i talentovanih igrača Partizana, Čukaričkog i igrača koji su sa strane došli u klub koji ima jednu dobru i stabilnu situaciju što je preduslov za dobre rezulate. Imamo možda jednu olakšavajuću okolnost, jer sutra dvojica od najboljih igrača, Docić i Bogosavac, neće biti u sastavu. Međutim, i oni imaju adekvatne zamene koje mogu da pruže maksimum. Očekujem da sutra po dogovoru odradimo sve muški, jako i fudbalski, da ljudi koji vole fudbal i dođu na tribine imaju šta da vide i da uživaju.’’“, naveo je Tešović.

Meč 18.kola Super lige Srbije između Mačve i Čukaričkog igra se danas, u subotu 01.decembra 2018.godine, sa početkom u 15:00 časova.