Nakon nedavnog odlaska šefa stručnog štaba Dragomira Okuke uprava fudbalskog kluba Vojvodina odlučila je da dosadašnji pomoćni treneri, Radovan Krivokapić i Zoran Vasiljević, predvode ekipu do imenovanja novog šefa stručnog štaba. Saopštenje prenosimo u celosti:

’’Do imenovanja novog šefa stručnog štaba treninge fudbalera Vojvodine vodiće dosadašnji pomoćni treneri “stare dame” Radovan Krivokapić, koji će se zvanično voditi kao v.d. šefa stručnog štaba, i njegov saradnik Zoran Vasiljević. To je odlučeno na elektronskoj sednici Upravnog odbora FK Vojvodina, na kojoj je istovremeno usvojena ostavka dosadašnjeg šefa stručnog štaba Dragomira Okuke.

Osim odlaska Okuke, drugih promena u stručnom štabu Vojvodine nema, što znači da će rad sa ekipom nastaviti i pomoćni trener Nemanja Krtolica, kao i trener golmana Milan Jovanić. Dragomir Okuka je 7.septembra ove godine po drugi put preuzeo tim Vojvodine i od tada je ekipu predvodio na ukupno dvanaest utakmica, pri čemu je ostvario učinak od šest pobeda, jednog remija i pet poraza, uz gol-razliku 13:6.

Fudbalski klub Vojvodina koristi ovu priliku da mu poželi mnogo sreće i uspeha u nastavku trenerske karijere.’’