Surdulički Radnik u okviru 17.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Pauza je bila radna, odigrana su dva susreta, pa domaćin spremno dočekuje rivala.

Tokom reprezentativne pauze u Surdulici je bilo radno, jer je odigran zaostali meč osmine finala Kupa Srbije sa Javor Matisom, kao i prijateljski meč sa ekipom Radničkog iz Niša. Šef stručnog štaba domaćina Milan Milanović istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da protivnik ima kvalitet i kontinuitet, ali da je cilj dobra partija i osvajanje bodova pred surduličkom publikom:

’’Mladost je redak klub koji drži ekipu na okupu dugo godina, ima iste igrače od pre tri-četiri godine. Stručni štab je takođe stabilan, trener Milovanović je dugo na klupi Mladosti i vrlo uspešno radi svoj posao. Dobar klub koji ulaže u sve segmente, infrastrukturu, igrački kadar. I pored toga, nama je cilj da dobro odigramo, potrudimo se da na svom terenu pred domaćom publikom osvojimo bodove. Očekujem jednu lepu partiju.’’

Meč 17.kola Super lige Srbije između Radnika i Mladosti igra se sutra, u subotu 24.novembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.