Kruševački Napredak u okviru 17.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Mladost’’ dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve. Ciljevi ’’čarapana’’ su nastavak sjajne serije i što bolji bodovni saldo uoči zimske pauze.

Domaćini su već dva meseca neporaženi, zbog čega je samopouzdanje na maksimumu. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milorad Kosanović istakao je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret da će njegov tim pokušati da nastavi niz pobeda:

’’Ekipa izgleda dobro i na nama je da u subotu odigramo najbolje što možemo i probamo da napravimo opet dobar rezultat. Imamo još pet utakmica i treba uzeti svaki bod, da lakše odigramo prolećni deo sezone i ispunimo cilj koji klub ima. Za protivnika imamo tim koji je jednak većini timova u ovoj ligi, tako da mislim da ćemo spremno ući u utakmicu i, ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili, pokušati da odigramo najbolje što možemo.’’

Meč 17.kola Super lige Srbije između Napretka i Mačve igra se sutra, u subotu 24.novembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: fknapredak.rs