Sporazumnim raskidom nedavno je završen mandat Zorana Milinkovića na klupi superligaša Rada, a uprava ’’građevinara’’ danas je predstavilanovog šefa stručnog štaba.

Uprava fudbalskog kluba Rad nedavno je raskinula saradnju sa šefom stručnog štaba Zoranom Milinkovićem, nakon slabih ovosezonskih rezultata ekipe u Super ligi Srbije. Danas je u prostorijama kluba sa Banjice predstavljen njegov naslednik, Dragan Stevanović. Zanimljivo je da je novi šef struke ’’građevinara’’ tokom igračke karijere tri puta nosio dres ovog kluba, što je sigurno uticalo na odluku uprave da mu u ovom trenutku ukaže poverenje. On će na klupi debitovati nakon reprezentativne pauze, u okviru 17.kola Super lige Srbije, kada će ekipa Rada gostovati na Banovom brdu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog. Tim sa Banjice je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio 15 bodova i trenutno zauzima 11.mesto na tabeli

Dragan Stevanović (47) je rođen u Beogradu, a tokom igračke karijere pored dresa ’’građevinara’’ nosio je i dresove nemačkih ekipa Wolfsburg i St.Pauli, Crvene zvezde, grčke ekipe Apollon Smyrnis i Radničkog iz Obrenovca. Tokom trenerske karijere radio je u Zemunu i Rakovici, a na Banjicu je stigao iz Omladinca iz Novih Banovaca.

FOTO: Facebook/FK Rad