Nakon ostavke Miloša Kruščića uprava fudbalskog kluba Zemun pronašla je rešenje za upražnjeno mesto šefa stručnog štaba.

Miloš Kruščić, dojučerašnji šef stručnog štaba Zemunaca, podneo je ostavku nakon slabih ovosezonskih rezultata ekipe u Super ligi Srbije. Uprava kluba brzo je pronašla rešenje za upražnjeno mesto na klupi prvog tima, a novi šef struke u nastavku sezone biće Dejan Švaba Đurđević. Čeka ga težak zadatak da popravi poziciju ekipe koja se trenutno nalazi na 14.mestu tabele sa samo 13 osvojenih bodova. Zemunci će nakon reprezentativne pauze u okviru 17.kola Super lige Srbije gostovati u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Dejan Đurđević (51) je rođen u Lazarevcu, a tokom igračke karijere igrao je na poziciji veznog fudbalera. Najviše utakmica odigrao je za ekipu OFK Beograda, a jedno vreme nastupao je i u Švedskoj za ekipu Vasalunds IF. Tokom trenerske karijere sedeo je na klupi Čukaričkog, OFK Beograda, uzbekistanskog Pakhtakora, Radničkog 1923, a bio je i selektor u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije (U-17).