Kruševački Napredak u okviru 16.kola Super lige Srbije gostuje na Banjici gde će odmeriti snage sa ekipom Rada. Odlična forma ’’čarapana’’ daje im ulogu favorita, ali stručni štab poziva na oprez.

Kruševljani dugo nisu pretrpeli poraz, još od kraja septembra i meča sa Crvenom zvedom, što je samopouzdanje podiglo na maksimum. Ipak, šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milorad Kosanović poziva na oprez, pre svega zbog kvaliteta rivala, ali i zbog obaveze ekipe da iz meča u meč napreduje:

’’Svaka utakmica je prilika da se nešto nadoknadi i pomeri korak napred. U drugi deo prvenstva ulazimo oslabljeni za Kostića, a igramo sa timom koji koji je mnogo bolji nego što to trenutno stanje na tabeli pokazuje. Rad je ekipa u kojoj ima mnogo kvalitetnih igrača poput Mihajlovića, Lutovca, Perendije. To je tim koji hoće da igra fudbal, tako da nas očekuje interesantan meč. Nadam se da ćemo, bez obzira na kadrovske probleme, uspeti da se koncentrišemo. Ako želimo rezultat moramo biti bolji nego na prethodnim utakmicama.To ne znači da smo bili loši,naprotiv, bili smo dobri, ali je to standard koji moramo da imamo kada za protivnike imamo timove kao što je Rad.’’

Meč 16.kola Super lige Srbije između Rada i Napretka igra se sutra, u subotu 10.novembra 2018.godine, sa početkom u 18:00 časova.