Vranjski Dinamo u okviru 16.kola Super lige Srbije u Surdulici dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Šansu vide u činjenici da u fudbalu ne pobeđuje uvek favorit, što im daje nadu da mogu barem do jednog boda.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno problema, a u goste im stiže najuspešniji tim šampionata. Ipak, ako je suditi po izjavi pomoćnog trenera Vranjanaca Nikole Stojanovića, otimizam je prisutan i zasnovan na činjenici da u fudbalu ne pobeđuje uvek onaj tim koji je bolji na papiru i da su iznenađenja uvek moguća:

’’Posle serije loših rezultata, i ne baš fudbalskih zbivanja u vezi sa našim klubom, dočekaćemo Crvenu zvezdu, mogu slobodno da kažem  najbolji tim u Super ligi Srbije. Što se tiče nas, imamo povređenih igrača. Neće sigurno igrati Nikola Vukajlović i Šegun Okamijan, Mlađan Stevanović je ušao u trenažni proces, ali nije spreman za igru.  Što se tiče Crvene zvezde, prvo bih da im čestitam na pobedi. Pre utakmice Crvena zvezda - Liverpul, Englezi su bili favoriti, ali Zvezda je dokazala da u fudbalu ne pobeđuje uvek  bolji tim na papiru. Možda mi možemo protiv Zvezde da prekopiramo njihov model i napravimo iznenađenje, barem da osvojimo jedan bod i da se malo pomerimo u pozitivnom smislu. Igra našeg tima ide uzlaznom putanjom, kao i odnos prema igri. To još nije propraćeno bodovima, ali se nadam da će u narednom periodu i to doći na svoje mesto.’’

Meč 16.kola Super lige Srbije između Dinama i Crvene zvezde igra se sutra, u subotu 10.novembra 2018.godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.