Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 15.kola Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Rada. Ne mogu se ’’golubovi’’ ove jeseni pohvaliti rezultatima, pa je i ovaj meč za njih šansa da izađu iz rezultatske krize.

Gosti ove sezone igraju daleko ispod očekivanog nivoa, zabeležili su samo dva trijumfa, pa su u situaciji da u svaki meč ulaze sa obavezom da pokušaju da osvoje sva tri boda. Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Predrag Rogan smatra da ekipa igra sve bolje i ističe da se nada pozitivnim rezultatima:

’’Nastavljamo niz utakmica u kratkom vremenskom periodu, biće ovo peta utakmica u dve nedelje. Gostujemo ekipi Rada gde sam proveo osam godina i sada su ti igrača kojima sam bio trener i direktor nosioci ove ekipe. Radi se o kvalitetnoj ekipi koja ima karakter i mentalitet. Znamo šta nas očekuju na Banjici, koji je to ambijent gde će naš protivnik uz podršku svojih navijača pokušati da dođe do bodova. Međutim, mi imamo našu računicu i razloge da se nadamo povoljnom rezultatu. Igramo sve bolje, ostaje žal što smo u protekle dve utakmice uzeli samo jedan bod, a mogli smo i četiri. Imamo novi izazov i učekujem da moji igrači nastave sa podizanjem forme. Počeli smo da pretimo i dajemo golove, te se nadam jednoj otvorenoj utakmici na Banjici.’’

Meč 15.kola Super lige Srbije između Rada i Spartaka igra se danas, u nedelju 04.novembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.