Ekipa Zemuna u okviru 15.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Gosti dugo nisu pretrpeli poraz u šampionatu, ali Zemunci veruju da mogu da prekinu taj uspešan niz.

Domaći tim je nakon nekoliko uzastopnih poraza uspeo da osvoji četiri boda u prethodna dva kola, što je možda i nagoveštaj podizanja forme i boljih rezultata u finišu jesenje polusezone. Pomoćni trener Zemunaca Dejan Gluščević istakao je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret da je optimista:

’’Ovo je možda i najteži protivnik koga očekujemo na našem stadionu u ovom ciklusu utakmica na tri dana. Napredak je odličan tim, poseduju kvalitetne igrače i veoma iskusnog trenera o kome ne treba trošiti reči. Kruševljani tradicionalno igraju dobar fudbal i nalaze se u samom vrhu našeg prvenstva. Nadamo se da ćemo stalnom rotacijom igrača uspeti da održimo ritam, verujemo da kod kuće možemo da iznesemo teret takmičenja. Pozitivni smo i optimisti kad god igramo u Zemunu, nadamo se da će nas podržati što više navijača. Njihova pomoć nam je neophodna da bi ostvarili pozitivan rezultat. Kadrovska situacija je bolja nego pred prošle utakmice. Živković se vraća u takmičarski pogon, ali još uvek ne znamo da li će igrati. Stojković je takođe počeo da trenira, ali neće konkurisati za sastav sutra.’’

Meč 15.kola Super lige Srbije između Zemuna i Napretka igra se danas, u nedelju 04.novembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: fkzemun.rs