U subotu i nedelju na programu su svi mečevi 15.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Proleter – Crvena zvezda i Partizan – Vojvodina.

PROLETER – CRVENA ZVEZDA (subota 03.novembar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Novosadski Proleter u okviru 15.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Biće to duel najprijatnijeg iznenađenja jesenje polusezone i lidera šampionata, pa treba očekivati odličnu utakmicu i veliku borbu. Domaćini su debitantsku sezonu započeli sa sedam pobeda, uz dva remija i pet poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 5.mesto na tabeli. Gosti su neporaženi od starta sezone, sa čak  trinaest pobeda i samo jednim remijem, pa sa 40 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 15:00 časova.

PARTIZAN – VOJVODINA (nedelja 04.novembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 15.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Dueli ova dva tima uvek privlače veliku pažnju, pre svega zbog otvorene i kvalitetne igre, pa nema sumnje da će publika moći da uživa u zanimljivoj i borbenoj utakmici. Domaćini su od starta sezone zabeležili sedam pobeda, uz čak šest remija i samo jedan poraz, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti su tokom aktuelnog šampionata ostvarili šest pobeda, uz tri remija i pet poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 8.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.