Vranjski Dinamo u okviru 14.kola Super lige Srbije u Surdulici dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Duel novajlija u ligi sigurno će biti uzbudljiv i zanimljiv, jer domaćinu su bodovi više nego potrebni u borbi za opstanak u elitnom rangu.

Ekipa Dinama u današnjem susretu mora ići na pobedu, jer bi ih svaki novi poraz dodatno udaljio od opstanka u ovom rangu takmičenja. Rival je takođe novi superligaš, ali je ujedno i najprijatnije iznenađenje na startu aktuelne sezone. O tome je u izjavi za medije datoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba vranjskog tima Dragan Antić koji je istakao da njegov tim plaća danak neiskustvu:

’’Očekuje nas možda i najteža utakmica u ovom delu prvenstva. Proleter je hit jesenje polusezone Super lige, imaju izvanredan tim, atmosferu, dobrog trenera, imaju ekipu za plej-of. Moramo i mi da ih uvažimo, oni su nadigrali Partizan u svim elementima fudbala, ali nisu imali sreće. Naša je sreća što neće igrati jedan od njihovih najboljih igrača, Stefan Čolović, ali imaju oni još dobrih pojedinaca. Međutim, mi imamo svoj cilj, imamo i snage, znanja i moći da im se suprotstavimo. Pokazali smo protiv Vojvodine u prošlom kolu da možemo, imali smo odlično poluvreme, ali opet sami sebi dajemo golove, plaćamo danak neiskustvu i to nas dosta košta. Pozivam navijače da dođu da nas bodre, jer su nam naredne dve utakmice prekretnica u prvenstvu, ova protiv Proletera i pogotovo sledeći meč u nedelju protiv Radnika u Surdulici.’’

Meč 14.kola Super lige Srbije između Dinama i Proletera igra se danas, u sredu 31.oktobra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.