Kruševački Napredak u okviru 14.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Svesni su domaćini da ih čeka velika borba, ali veruju u pobedu svog tima.

Ekipa Napretka u ovaj meč ulazi sa puno samopouzdanja, nakon dobre igre i remija u duelu sa ekipom Partizana minulog vikenda. Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milorad Kosanović istakao je tokom konferencije za medije održane uoči ovog susreta da njegov tim nema pravo na greške ukoliko želi pobedu:

’’U goste nam dolazi neprijatan i čvrst tim koji dugo godina igra zajedno i koji se svake godine uspešno pojačava sa sve boljim i boljim igračima. Mi znamo da nas čeka bitka od devedeset minuta, jedan na jedan. Ko izdrži duže imaće veće šanse da utakmicu dobije. Nemamo pravo na greške, ali imamo pravo da možemo da se nadamo da odigramo utakmicu u visokom ritmu, da budemo čvrsti, da ne pravimo greške u dodavanjima tamo gde to ne smemo da radimo i da iz toga izađemo u završnicu i probamo da damo gol. Ako uspemo da damo gol, mislim da ćemo dobiti tu utakmicu.’’

Meč 14.kola Super lige Srbije između Napretka i Mladosti igra se sutra, u sredu 31.oktobra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.