Fudbalski klub Čukarički od danas ima upražnjeno mesto šefa stručnog štaba nakon sporazumnog raskida saradnje sa trenerom Gordanom Petrićem.

Na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Čukarički danas je objavljena vest da su uprava kluba i šef stručnog štaba Gordan Petrić dogovorili sporazumni raskid saradnje. Istaknuta je zahvalnost svih u klubu zbog činjenice da je tim preuzeo u izuzetno teškom trenutku i uspeo, koliko je to bilo moguće, da podigne plasman ekipe.

Trener Gordan Petrić je tim preuzeo 22.septembra 2016.godine, a u tom trenutku ’’brđani’’ su nakon devet odigranih prvenstvenih kola na svom kontu imali samo pet bodova. Pod njegovim vođstvom, za nepuna tri meseca, odigrano je dvanaest prvenstvenih utakmica i ostvarene su četiri pobede, tri nerešena rezultata, dok je pet utakmica završeno porazom. Pobedu je upisao i na utakmici osmine finala Kupa Srbije protiv Javora.

Sada već bivši šef stručnog štaba ’’brđana’’ javnosti će se obratiti za nekoliko dana, nakon povratka iz inostranstva, a do tada bi trebalo da bude rešeno i pitanje njegovog naslednika.

FOTO: fkcukaricki.rs