Šabačka Mačva u okviru 14.kola Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog. Svesni su gosti da su Nišlije u odličnoj formi, ali ni ne pomišljaju da se predaju unapred.

Ekipa Mačve u ovaj meč ulazi svesna kvaliteta protivnika, ali novi stručni štab najavljuje veliku borbu za bodove u Nišu. O tome je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba crveno-crnih Darko Tešović koji je naglasio da niko nema pravo da zabrani njegovom timu da se nada dobrom rezultatu:

’’Nemamo mnogo dileme, respektujemo ekipu Radničkog, a ono što je za nas bitno, mi se polako kompletiramo i već za meč nakon ove utakmice svi igrači će biti u pogonu. I za sutrašnji meč mogu da kažem da niko nema pravo da nam zabrani da se nadamo dobrom rezultatu. Videćemo da li ćemo to uspeti da ostavrimo, a sigurno je da ćemo pokušati i da ne idemo tamo samo da bi odigrali utakmicu. Ekipa Radničkog zna Mačvu iz prethodnih utakmica, međutim, neće to biti kao ranije, neke stvari ćemo da promenimo i da pokušamo da zbunimo protivnika i uz tri stvari, disciplinu, odgovornost i strpljenje, da dođemo do rezultata koji je povoljan, a to je sve sem poraza. Svi igrači koji su u pogonu Mačve moraju da budu spremni uvek i za svaku utakmicu. Ja ne volim da kažem da će nekim momcima biti pružena šansa da se dokažu kroz neki meč, jer oni uvek moraju da budu potpuno spremni da daju svoj maksimum u trenutku kada mi zatrebaju i moraju da završe svoj posao najbolje što znaju. Moraju za svoj klub da se trude i da se bore, a ja ne sumnjam da tako neće biti, jer su to pokazali kroz prethodne dve utakmice, jednu sam vodio sa Zvezdom, drugu sam gledao sa Spartakom. Ta igra samo mora da bude na višem nivou, a sve ostalo oni imaju i treba da budu svesni svega toga, a polako im to dolazi u glavu.’’

Meč 14.kola Super lige Srbije između Radničkog i Mačve igra se sutra, u sredu 31.oktobra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.