Ekipa Radničkog u okviru 14.kola Super lige Srbije na niškom stadionu ’’Čair’’ dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve. Domaćini ne beže od uloge favorita i ističu da ih interesuju samo sva tri boda.

Nišlije u ovaj meč ulaze sa puno samopouzdanja, nakon zaista sjajnih rezultata na startu aktuelne sezone. Ipak, šef stručnog štaba niškog tima Nenad Lalatović nezadaovoljan je odnosom medija prema uspesima njegovog tima ismatra se nedovoljno ističu:

’’Raduje me što smo razdvojili Crvenu zvezdu i Partizan na tabeli i smeta mi kada se komentariše kako Zvezda ima jedanaest bodova više od Partizana, a niko ne spominje Radnički. Logično je da se kaže da Zvezda ima devet bodova više od Radničkog, jer smo mi ta ekipa koja je u ovom trenutku najbliža lideru na tabeli. Svi moraju da shvate da se fudbal u ovoj zemlji ne igra samo u Beogradu. Ove sezone se jasan kvalitet vidi u Nišu i zato smatram da ovaj klub treba tretirati prema rezultatima koje ostvaruje. U petnaest odigranih mečeva u sezoni doživeli smo samo jedan poraz, od Crvene zvezde, a dobro znate kakav smo gol primili na toj utakmici. Meni je lično veoma drago što smo došli u situaciju da sada svi žele da pobede Radnički i što u utakmice protiv nas ulaze kao da igraju sa Crvenom zvezdom. Moram da naglasim i da ovih rezultata ne bi bilo da nije fenomenalnog odnosa rukovodstva kluba prema nama. Plate su redovne, stanarine takođe i to nam daje komfor da možemo da razmišljamo samo o fudbalu.’’

On se potom osvrnuo i na sutrašnji meč ističući da ne beži od uloge favorita i da njegov tim zanima samo pobeda u duelu sa Šapčanima:

’’Mačvu respektujem, kao i njihovog trenera Tešovića, ali bodove će morati da potraže na drugom mestu. Ja ne bežim od uloge favorita na ovom meču. Zanimaju me samo tri boda i verujem da ćemo ih osvojiti pred našom publikom. Hoćemo da nastavimo da pišemo istoriju. Radnički posle 15 kola nikada nije imao više od 27 bodova, sada već ima 28, ali mi se ovde nećemo zaustaviti.’’

Meč 14.kola Super lige Srbije između Radničkog i Mačve igra se sutra, u sredu 31.oktobra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.