Milojević: Imaju svoju filozofiju, koja je i pečat trenera

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 1128

Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 14.kola Super lige Srbije na stadionu ’’Rajko Mitić’’ dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka. Cilj je nastavak serije pobeda, ali stručni štab ne očekuje lak posao.

Crveno-beli priželjkuju nastavak više nego uspešne serije, a meč na domaćem terenu protiv objektivno slabijeg rivala idealna prilika za to. Šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević istakao je na konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret da očekuje tešku utakmicu i pozvao navijače da dođu u što većem broju:

’’Bačka je dobra ekipa, što je pokazala željom da se nadmeće i kod kuće i u gostima, želi da igra. Imaju svoju filozofiju, koja je i pečat trenera Dejana Čelara. Ne bih preterao ako bih rekao da bi Bačka mogla da ima i neki bod više, odnosno da bude bolje plasirana na tabeli. Očekuje nas jedna teška utakmica i pozivam navijače da dođu u što većem broju na Marakanu i podrže naše fudbalere.’’

On se potom osvrnuo na trenutnu kadrovsku situaciju istakavši da ni ovoga puta neće moći da računa na sve prvotimce:

’’Dobro je da je Marko Marin sanirao povredu i trenira u punom ritmu, kao i Milan Rodić. Ričmond Boaći i dalje ima problem i na njega nećemo moći da računamo u narednim utakmica, dok Srđan Babić ima manjih zdravstvenih problema. Nekoliko momaka igra u kontinuitetu, pa ćemo možda nekome od njih dati predah. I Branko Jovičić je bio u grupi povređenih, videćemo i koliko ćemo sa njim rizikovati. Lekar Dejan Purić mi je najbolji drug za sada i zajedno pravimo strategiju oko igrača na koje možemo da računamo. Moja filozofija je da je njihovo zdravlje uvek na prvom mestu. Savić je bio povređen, odigrao je u Šapcu korektno, može bolje, ali je posle dužeg perioda proveo svih devedeset minuta na terenu. Kafu radi dobro, iako ne volim o pojedincima, na primer Nemanja Milić je pravi profesionalac, strpljivo čeka priliku i verujem da će biti prostora i za njega.’’

Meč 14.kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i OFK Bačka igra se sutra, u sredu 31.oktobra 2018.godine, sa početkom u 18:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte